Carsko meso z mlečnimi kumarami
Kumare narežemo na kockice jih rahlo osolimo. Pustimo 30 min, da izpustijo vodo in se nekoliko zmehčajo. Vodo odlijemo. V skledi zmešamo kumare, iztisnjen strok česna, rdečo papriko, jogurt in kislo smetano. Rahlo popramo in dobro premešamo. Postavimo v hladilnik.
Preden bomo meso uporabili, ga pustimo eno uro na sobni temperaturi. Ker je meso marinirano, ga po potrebi dodatno solimo na koncu. Preden bomo izdelek uporabili, ga pustimo eno uro na sobni temperaturi.
Meso postavimo na ogreti žar. Na vsaki strani ga opečemo 5-7 min in meso odstavimo. Razrežemo na grižljaj velike kose in postrežemo skupaj z ohlajenimi mlečnimi kumarami.

Sestavine
- AVE CARSKO MESO
- 1 sveža kumara
- 1 strok česna
- 100 g jogurta
- 50 g kisle smetane
- mleta sušena rdeča paprika - ostra
- poper
- sol